keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Kevät koittaa


Maaliskuussa käväistiin ensimmäistä kertaa tekemässä tilaa sisäpuolen tarvikkeille. Samalla sovitettiin Bauhausista ostettuja ulkoseinävalaisimia paikoilleen. Bauhausissa oli juuri ollut osta kolme, maksa kaksi -tarjous valaisimista joten kannatti ostaa kaikki seinä- ja pihavalaisimet kerralla.

Tällä välin on myös käyty Omakotimessuilla messukeskuksessa ja hankittu sieltä keittiökoneet ja liesikupu huippuimurin ohjauksella. Keittiökoneet olivat myös Puustellin tarjouksessa, mutta ne täytyy nyt perua. Messuilta tuli mukaan myös peltiset hyttyskiekurapurnukat, joihin on helppo laittaa hyttysenkarkoittimia palamaan. Keittiön puutteeseen ostimme myös Tulikulmasta laadukkaan oloisen hiiligrillin. Messujen parasta antia oli oikeastaan todella tyylikäs Olotar-kesäkeittiö. Se oli piristävä poikkeus kotatyyppisten kesäkeittiöden seassa. Yritetään kuitenkin pärjätä tämä kesä hiiligrillillä. Nyt näyttää siltä, että kesäkeittiölle tehty paikka pihassa tulisi peittämään järvinäkymää siinä määrin, että on etsittävä toinen paikka.

Pohtimista tuli myös laiturimallista. Onko sittenkin parempi tehdä ponttoonilaiturin sijaan neljän tolpan varassa oleva laituri?

Tulikiven kanssa teimme myös kaupat Kerman Saven Sanna-takasta. Sen toimitus tapahtuu vasta elokuussa. Nyt on pohdinnan alla millainen päältäliitettävä hormi tulee.

Ei kommentteja: