sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Keittiösuunnitelmia


Tänään oli Puustellissa sunnuntainäyttely ja kävimme ensimmäistä kertaa katselemassa, mitä uutta keittiörintamalle kuuluu. Emme ole kymmeneen vuoteen seuranneet markkinoita ja alkaa olla aika tehdä päätöksiä keittökaapeista. Ensikäynnin perusteella hinnat ainakin ovat nousseet markka-ajasta. Tosin talomme keittiön saimme 2000-luvun alussa Villa-keittiöiltä 50% alennuksella 50 muun rakentajan ohessa. Silloin oli sellainen tarjous. Ensi viikolla varmaan piipahdamme muissakin Suomenojan keittöliikkeissä katsomassa mallistoja.

Surffatessani silmään osui Lohjalta antiikkiliike, joka myy myös keittiökaappeja. Pikavilkaisulta kokopuiset kaapit näyttivät aika komeilta. Pitäisi laskea paljonko tuollaisia tarvittaisiin. Muista keittiöfirmoista poiketen hinnat ovat selvästi esillä sivuilla. Tosin taitaa olla turha odottaa hienoja vaimennusmekanismeja noissa kaapeissa.

1 kommentti:

Miia kirjoitti...

Pitää ihan kommentoida vain kommentoimisen vuoksi, hienoa lukea kuinka joku muukin on kirjoittanut blogia kesämökkiprojektistaan! Onneksi löysin tämän, ja toisaalta olisinpa löytänyt jo viime vuonna kun itse aloitimme hommat!