tiistai 13. lokakuuta 2009

Ongelmia toimituksissa


Nyt tuli ensimmäinen isompi virhetoimitus. Olimme tilanneet (ja maksaneet) lämpökäsitellyt terassilaudat ja viikonloppuna huomasin, että oli toimitettu kyllästettyä. Pakkalistassa luki kyllä myös lämpökäsitelty. Toivottavasti asia hoituu kuntoon.

Toimituksesta puuttui myös 16 pkt kampanauloja. No onneksi ne saadaan Suonenjoen Rautiasta ja voidaan laskuttaa tehtaalta.

Lisäksi ilmoitukseni ovien ja ikkunoiden toimituksen viivästymisestä ei ollut mennyt perille. Ne ovat nyt sitten tulossa tällä viikolla muutenkin ahtaalle tontille. Toivottavasti ikkunat säilyvät ehjänä. Minua pyydettiin ilmoittamaan toimituksen siirtämisestä tehtaalle, mutta henkilö, jonka vastaajaan jätin viestin oli nähtävästi lomalla eikä viesti mennyt eteenpäin. Jos työpuhelin jää loman ajaksi töihin, kannattaa laittaa vastaajaviestiksi jotain muuta kuin "tämä on DNA:n vastaaja..." Lisäksi oma SIM-korttini on rikki, eikä minua saa Kiitolinjan miehet kiinni.

Alla olevassa kuvassa on ratkaisuni saunatuvan listoitukseen. Sivuseinillä lista ei peittänyt höyrynsulkumuovia joten kattoonkin piti laittaa lista. Päätyseinillä löin listan ainoastaan kattoon, koska ajattelin, että hirsien painuminen irroittaa listan joka tapauksessa jos lista laitetaan päätykolmion ylimpään ja alimpaan hirteen päistään kiinni. En tiedä olisiko näin tapahtunut.

Tällä viikolla on isäni viimeistellyt saunan ja saunatuvan sähköasennuksia ja sen jälkeen puuttuukin vain pari listaa. Terassin kaiteet ja portaat jätetään ensi kesäksi. Sähköä ei ole vieläkään tullut. Täytyy kysellä Savon Voimalta missä viipyy.

Päärakennuksen höyrynsulusta: Heimosen Reijo ei luota Ekovillan ilmansulkuun ja päätimme laittaa höyrynsulkumuovia yläpohjaan. Reijolla oli myös toinen hyvä syy: muovin läpi näkyy hyvin meneekö puhallusvillaa joka koloon.

Huomenna kehikon pystytys jatkuu.

1 kommentti:

Miia kirjoitti...

Tuo tuvan seinän kuultoväri on hyvännäköinen. Mitä ja kenen valmistajan väriä käytitte?

Oma sauna olisi kuusihirrestä nousemassa kesällä...