keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Kattokannattajat paikoillaan


Tällä viikolla työmaalla on tehty kattokannattajia ja nostettu niitä paikoilleen. Valmiina on jo kuvassa näkyvä pitkittäisharja koko matkalta kuistilta takaseinään ja lisäksi pohjoissivulla olevan pääsisäänkäynnin yläpuolella oleva poikittaisharja. Huomenna tehdään todennäköisesti vanhempien makuuhuoneen yläpuolella oleva poikittaisharja. Työ edistyy siis rivakasti, aloitettiinhan kattokannattajien laitto vasta maanantaina.

Kattokannattajien asentamisen jälkeen asennetaan tuulensuojalevyt. Niiden päälle tulee tuuletuskanavat ja tuuletuskanavan päälle kattoruoteet. Jossain välissä puhalletaan ekovilla tuulensuojan alle.

Tänään tontille tulivat myös lämpökäsitellyt terassilaudat. Päätin pitää kyllästetyt ja teen niistä kesällä rantaan terassia. Säästynpähän hankinnan vaivalta.

Sähkön eteen ei ole tapahtunut taaskaan mitään. Aggregaatti laulaa päivät pitkät ja bensaa kuluu. Muuntaja on jo paikoillaan, mutta johtoa ei riitä meidän pihaan asti.

Blogillani on Google Analyticsin mukaan ihan kivasti lukijoita, mutta kommentteja ei näytä tulevan...

2 kommenttia:

Jarmo R. kirjoitti...

Heippa Jake!

Sukulaiset täällä Kempeleessä seuraaavat kyllä aktiivisesti blogiasi ja yrittävät ottaa neuvoistasi opikseen jos vaikka joskus tulevaisuudessa itse innostuvat mökin rakennuspuuhista :)

Terkkuja koko perheelle!

-kummipojan pesue-

Jake kirjoitti...

No onpa hienoa, että edes sukulaiset kommentoivat. Terveisiä Espoosta ja tervetuloa ensi kesänä käymään.